R-Egyedi feliratos bögre - Bármilyen alkalomra/ Mondd el Szurival, kukucs

R-Egyedi feliratos bögre - Bármilyen alkalomra/ Mondd el Szurival, kukucs
R-Egyedi feliratos bögre - Bármilyen alkalomra/ Mondd el Szurival, kukucs
Raktáron
2 990 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Egy általad megadott szöveget varázsolunk Szuri mellé, és az így készült egyedi feliratú bögrét csak tőled kaphatja meg akinek szánod.... Jól hangzik, igaz?

Ezernyi alkalom és lehetőség van, amikor adnánk valamit, valamilyen okból... de mégis mit? Hát itt és most pár lehetőséget megemlítünk, a lehetséges szövegekkel. Akár ezt is kérheted, a megrendelésnél írd bele a megjegyzés rovatba, és már készítjük is! De bármi más szöveg is lehet, amit csak akarsz, most bárkinek bármit üzenhetsz!

Pár ötlet Szuritól az alkalmakra és a lehetséges szövegekre:

Szülinap: "Az a tervem, hogy örökké fogok élni! Eddig remekül megy!", "Boldog szülinapot! Mit iszunk???" "Heppííííííííí börzdéééééééééj túúúúúúú júúúúúúúúúúúú!" "Ha akarod, Ő éltet, ha akarod én, az a lényeg, hogy sokáig élj!"

Névnap: "Legyen szép a mai napod, kívánok Boldog névnapot!" "Boldog névnapot kívánok! De ne felejtsd el, az enyém is közeledik!" " Nomen est omen: Neved jelentése - ...."

Évforduló: "Az összeillőség nem arról szól, hogy egyetértünk, hanem arról, hogy okosan és biztonságosan vitázunk." "A legszebb szerelmi történetek azok, melyek örökké tartanak." "A házasságra nincs garancia. Ha mégis arra van szükséged, élj együtt inkább egy mosógéppel."

Baba/ családköszöntő: Egy újszülött, egy első baba fenekestől felforgatja a családot. Ezt a bögrét a napi több liter kávéhoz javasoljuk, amivel ezt bírni lehet! De az újdonsült apukának, nagyszülőknek is hasznos lehet.

Adható még: barátnak/ barátnőnek, emlékbe, vendégségbe belépőnek, vagy bárkinek "csak úgy". Megköszönhető vele egy kisebb - nagyobb szívesség, de lehet akár szánom-bánom bocsánatkérő eszköz is.

             

A kész termék színárnyalatai a monitorok és a fotók felbontásai miatt kis mértékben eltérhetnek.

A vásárlás után járó pontok: 90 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről