Hírek

Pentart újdonságok ééééés Pontpéntek!
2017.10.10

Kedves Látogatónk!

Több hírünk is van, egyik kapcsolódik a másikhoz...

Elsőként a vadonatúj Pentart újdonságokról szólunk, amiket most vasárnap mutattak be. Hozzánk már meg is megérkeztek, és nálunk október végéig akciós 10% kedvezménnyel megvásárolhatóak! A termékeknél részletes infók olvashatóak, most csak pár szó róluk:

- Üvegmaró paszta: igen, tényleg mattá, opálossá marja az üveget, stencillel is használható.

- Átlátszó / transzparens repedő gél szett: főleg üvegen vagy átlátszó műanyagon mutat nagyon hatásosan,  csak a repedések látszanak.

- Átlátszó/ transzparens színező: az előző termékhez is, de bármilyen lakkhoz keverhető. A lényege: ettől még átlátszó marad a felület, csak színesebbé válhat :-)

- Delicate metál textilfesték: a már ismert színekben kapható, de az eddigi akril alapú textilfestékeknél sokkal puhább lesz az eredmény.

A másik fontos hír, hogy most pénteken PONT egy olyan péntek lesz, amikor - a már eleve akciós termékeken kívül - minden kedvezménnyel kapható... Csak a kuponkódot kell a rendelés végén beírni: pontpentek1013

És az már csak hab a tortánkon, hogy tervezgetjük az első, szezonnyitó foglalkozásunkat... Várhatóan október végén, egy péntek estén a fenti újdonságok egy részével nálunk is meg lehet majd ismerkedni...!

De erről majd bővebben legközelebb :-)

Jó nézelődést, válogatást kíván a

Papelito csapata