Hírek

Heti foglalkozások, és persze újdonságok!
2018.11.04

Kedves Látogatónk!

Továbbra is érkeznek webáruházunkba - és persze üzletünkbe is - az újdonságok. A héten egy igazi különlegességet tudunk ajánlani, a hőre lágyuló fából készült díszeket! Hőlégfúvóval, vagy hajszárítóval formára hajlítható, és az alakot kihűlés után megőrzi. Kerek fadobozra, üvegpohár oldalára, vagy akár bútordíszként is kiváló alapanyag, amit kedvünkre festhetünk, viaszolhatunk, díszíthetünk!

Kreatív tanműhelyünkben a héten három alkalommal várjuk az érdeklődőket a Bp. 1089 Orczy út 29.sz. alatt, üzletünktől pár méterre.

2018.11.06-án kedden, és 11.08-án csütörtökön 14h-18h között, az érkezés, távozás ezen belül egyéni igények szerint:

Szeretettel várunk minden kezdőt/ középhaladót. Ajándékba szeretnél valamit készíteni, elképzelés is van,de a megvalósításhoz segítség kellene? Láttál egy érdekes technikát/ alapanyagot, és szívesen kipróbálnád? Lemaradtál egy korábbi tárgy elkészítéséről, de szeretnéd megalkotni? Bármire lehetőség van, amivel előre tudjuk mozdítani a kreativitást, igény szerint!  

Árak: Első óra 2500.-Ft, minden további megkezdett óra 1500.-Ft. Amit ezért biztosítunk: minden eszköz, a kipróbáláshoz/ megismeréshez szükséges alapvető alapanyagok, szaktanácsadás.

2018.11.10-én, szombaton, 9h-13h: A képen látható csajos, vagány szatyrot fogjuk elkészíteni. A foglalkozás ára: 4500.-Ft.

Dekupázsolunk, stencilezünk, és a Pentart új textil- és bőr festékeinek gyönyörű színeit fogjuk használni egy különleges festés technika alkalmazásával.

A létszám korlátozott, ezért szombatra bejelentkezést kérünk 11.08. csütörtök estig emailen, vagy a +3620/746-6783 telefonszámon!

Alkossunk együtt :-),

a Papelito csapata