Hírek

Pentart újdonságok - Secret Box jáááátékkal!
2019.10.20

Kedves Látogatónk!

Bemutatásra kerültek a Pentart őszi/ téli újdonságai, melyek nálunk már természetesen elérhetőek webáruházunkban is, és üzletünk polcain egyaránt.

A részletes termékleírások/ videók minden újdonságnál olvashatóak, láthatóak, így itt és most csak pár képpel szeretnénk borzolni a kedélyeket... :-)

Deluxe paszták 8 álomszép színben, Galaxy flakes/ pelyhek, Hó- és jégkristály tollak és paszták.....

                                                      

Ezen kívül megérkezett a bársonypor szürke és türkiz színekben, a stencilező paszta 6 (!) új színnel bővült, és elérhető a rendkívül puha tapintású dekorlakk is...        

És ehhez az újdonság- kavalkádhoz kapcsolódóan ezúton meghirdetjük Secret Box nyereményjátékunkat, amit a Pentarttal közös szervezésben bonyolítunk.

A részletes játékszabályzat Facebook oldalunkon olvasható, de zanzásítva a lényeg a következő:

A játék időtartama: 2019.10.21. 10h - 2019.11.04. 00h.

Részvételi feltételek:

- Jelentkezni a Papelito Facebook oldalán lehet, a játékra felhívó poszt like-olásával, a poszt alatti kommenteléssel (jelentkezem), és a Papelito weboldalán leadott, minimum 5000.-Ft értékű megrendeléssel.

- A megadott rendelési érték felett játékos megrendeli 1500.-Ft összegért a Pentart őszi/ téli újdonságaiból 3000.-Ft értékben kiválasztott, bizonyos termékeket tartalmazó Secret Box-ot.

Az így leadott megrendeléseket magyarországi cím esetén - értéktől függetlenül - INGYEN szállítjuk!

Eredményhirdetés: 2019.11.06 szerda.

A három nyeremény: 15.000.-, 10.000.-,5.000 Ft értékű Pentart vásárlási utalvány, mely a Papelito üzletében, vagy webáruházában vásárolható le.

 

 

Kellemes válogatást és jó játékot kíván a

Papelito csapata