Hírek

Figyelem, Pentart és Papelito újdonságok!
2020.06.23

Kedves Látogatónk!

Újabb csoda dolgokkal bővült a Pentart termékek köre, amik tegnap kerültek bemutatásra, és nálunk már kaphatóak :-)

Először is, megszületett a transzfer toll, amivel még egyszerűbben lehet ezt a technikát alkalmazni.

Ha már ismerős a transzfer oldat használata, akkor azért, ha még nem transzferáltunk, akkor meg azért érdemes kipróbálni. Kezdők számára kifejezetten egyszerűbb a technika elsajátítása, hiszen itt kizárt, hogy a folyadék adagolása miatt esetleg megfolyik a minta...

És hogy mit is transzferáljunk? A már meglévő transzfer papírok kínálata mellé kifejlesztettünk egy új transzfer-minta sorozatot, amikből bátran lehet válogatni! Ha nincs időnk/ kedvünk ilyeneket szerkeszteni, vagy nincs lézernyomtatónk, esetleg nem tudunk szöveget tükrözni.... vagy egyszerűen EZ az a minta, ami megtetszik, hát itt a lehetőség, amit egy hónapig bevezető, akciós áron kínálunk!

A másik újdonság a Tacky Glue pen - magyarul öntapadóra száradó ragasztótoll. Megfordítható hegye által két vonalvastagságban is rajzolhatunk vele. Az így készített minta száradás után bármilyen porral - pl. bársonypor, pigmentpor - beszórható, de akár dekorfóliát, füstfóliát is használhatunk vele.

A két tollat kombinálva is lehet használni úgy, hogy egy mintát transzferálunk, majd átrajzoljuk az öntapadós ragasztó tollal. Ha ez megszáradt, beszórjuk pl. bársonyporral... Az eredmény meseszép!

A tollak használatáról videó is készült, amit a termékeknél meg lehet nézni!

Jó nézelődést, ismerkedést kíván a

Papelito csapata