Hírek

PontPéntek - karácsonyra hangolódva!
2020.11.05

Kedves Látogatónk!

A karácsony az karácsony, legyen idén bármilyen bizonytalan is az életünk. Erre az ünnepre akkor is mindenki ki fog tenni magáért, hogy  meghitt, hangulatos, és ragyogó legyen, mint mindig.

Az előrelátóak már ilyenkor tervezgetnek: mi kerüljön a fára, a fa alá, az asztalra.

Ami pedig nagyon fontos kiegészítője a hangulatnak: a karácsonyi dekorációk. Készíthetünk ajtódíszt, vagy adventi koszorút az asztalra. Gyönyörű karácsonyfa díszeket is alkothatunk, és persze az ajándékok! Mennyivel jobb érzés egy előre kigondolt és megtervezett, saját kezűleg készített ajándékot átadni...

Hát igen, ezek mind- mind időigényes tennivalók, így már most érdemes kitalálni, és beszerezni az alapanyagokat.

Mi persze felkészültünk a sok-sok alapanyaggal és kiegészítővel, amiket webáruházunkban össze is gyűjtöttünk egy helyre.

               

Természetesen az újdonságok zöme is ezek közül kerül ki, bááááár.... a 2021-es naptárakkal például már a jövő évre is gondolunk!

És ami miatt most nagyon érdemes figyelni: 2020.11.06-án , azaz most pénteken ismét lehetőség adódik a kedvezményes vásárlásra! Karácsony előtt ez a legoptimálisabb időpont az alapanyagok beszerzésére.

Ez az esemény a Pontpentek1106 promóciós kód használatával 10% kedvezményt jelent minden, egyébként nem akciós termékünkre.

              

Jó válogatást kíván a

Papelito csapata