Blog

Készülődés az iskolakezdésre

2021.08.13 09:36
Készülődés az iskolakezdésre

Nyáron mindenki nyugodt, boldog, nyaral, gyerekek a nagyinál, táborozások, strandolások színesítik a napokat. 

 Aztán egyszer csak észrevétlenül bekúszik a naptárba az augusztus. Hosszú hónap, még mindig rengeteg program- és élménylehetőséggel, de ahogy a nappalok rövidülnek, az esték is egy leheletnyivel hűvösebbek, úgy közeleg a tanévnyitó és az iskolakezdés is.

 Hogy ne legyen belőle anyagi csőd, logisztikai katasztrófa és egy tanéven át tartó rossz érzés, a Papelito csapata minden szakértelmével áll a szülők és a nebulók rendelkezésére.

Melyik típus vagy?

Arra kérünk, kicsit merülj el a gyermekkori emlékeidben! Te mennyire voltál izgatott az új tanszerek miatt? Mennyire vágytál egy szép új tolltartóra? Esetleg egy olyan iskolatáskára, ami a szomszéd kislánynak is volt? Vagy mennyire kellett mindig rossz szájízzel elővenni a tisztasági csomagodat, mert egyáltalán nem tetszett, és nagyon mást szerettél volna?

 Mindenképpen jó, ha emlékeztetjük magunkat erre, mert a tanulmányi eredményt is érintheti, ha gyermeked komfortérzése még a kanyarban sincs.

 Bizony, a legtöbb diák nagyon szereti a papír-írószereket, és miután hónapokon keresztül napi több órában fogja használni őket, érdemes nem pusztán egy teendőként kipipálni a listán a beszerzését.

  Szemléletváltás kell!

 Hogy ne egy szülő-gyermek adok-kapok csatatérré változzon a tanszerlista beszerzése, mindenképp érdemes figyelembe venni a gyermeked igényeit!

 Amint kézhez kapjátok az osztályfőnöktől a részletes tanszerigényeket, üljetek le, vegyétek sorba, mi az, ami már megvan otthon, mi az, ami a következő tanévben is használható, mi az ami akár a roncsolódás, akár a gyermek életkora miatt cserére szorul. Ne hozzuk kellemetlen helyzetbe kisiskolásunkat azzal, hogy a felső tagozatot az elsős kismacskás iskolatáskájával kell megkezdenie. 

 Ha elkészültetek a bevásárlólistával, helyezkedjetek el kényelmesen, és nézzetek körül a Papelito webáruházának iskolaszer kínálatában!

 Kényelmesen, együtt, minőséget!

 Legyen ez a kulcsszó a taneszközök vásárlásánál! A webáruházban mindent megtalálhattok: füzetektől kezdve borítókon, táskákon, tolltartókon, írószereken át egészen az elsősöknek szánt speciális taneszközökig. Mindegyik termék kiváló minőséget képvisel, így igazán csak az anyagi keretet és a gyermek ízlését kell összhangba hozni.

Szülőként fontos, hogy ezt is jó élménnyé tedd gyermeked számára, hogy jó szívvel, izgatottan várja az iskolát! Add meg gyermekednek a lehetőséget, hogy büszkén és elégedetten ülhessen be szeptemberben az iskolapadba! Onnan már egyszerűbb a jó jegyekért indulnia!