Blog

Itt van az ősz, itt van újra!

2021.09.01 16:05
Itt van az ősz, itt van újra!

Varázsoljunk őszi hangulatot magunk köré!

Őszi dekoráció készítésével otthonunkba, irodánkba, egyéb környezetünkbe is nagyon könnyen becsempészhetjük a hangulatot, az évszak változatos színeit. Az alkotásba érdemes a gyerekeket is bevonni, tökéletes kikapcsolódás lesz az egész családnak.

Ha szeretnénk dekorációval színesebbé és egyedibbé tenni környezetünket, mindenképp érdemes mazsolázni őszi kínálatunkban! A választékban minden eszköz és alapanyag és kellék megtalálható az alkotáshoz.

 

 

 Használhatunk koszorúalapot, fafigurákat, dekorterméseket, faleveleket, filcformákat. A dekorációs kellékek segítségével készíthetünk ajtókopogtatót, asztali díszt, ablak- vagy éppen fali dekorációt. 

Ajtódísz

 Mennyivel jobb érzés úgy hazaérkezni, hogy már a bejárati ajtón is egy csodaszép őszi dekoráció fogad. Az általunk készített egyedi ajtódíszben pedig nem csak mi gyönyörködhetünk, bárki, aki hozzánk érkezik.

 Asztaldísz

 Az őszi termések, falevelek, tobozok és további dekorációs kellékek kombinálásával csodaszép, egyedi asztali dekorációt alkothatunk. Az ősz meleg színeiben pompázó asztali díszek segítenek otthonosabbá, barátságosabbá tenni környezetünket.

Hangolódjunk.... dekorációval!

 Az ősz sokunknak nem a kedvenc évszaka, hiszen rövidülnek a nappalok, és az időjárás is egyre zordabbá válik. De ennek az időszaknak is megvannak  a maga szépségei és a varázslatos hangulata - vegyük észre!