Információ

Sajnos a járványhelyzet miatt ez a lehetőség szünetel.

Alkotni, valamit létrehozni. Valami újat, egyedit, ami különleges, eltér az átlagostól. Saját örömként megélni, megajándékozni valakit, dekorálni, valamilyen ünnepre készülődni. Kikapcsolódni, feltöltődni, szórakozni, valami újat tanulni. Ezek mind a kreativitás velejárói, és aki egyszer egy kicsit is belekóstol, az tudja, onnantól más a világ :-) És egyik ötlet hozza majd a másikat, csak egy kis önbizalom kell hozzá!

Ajándékba szeretnél valamit készíteni, elképzelés is van,de a megvalósításhoz segítség kellene? Láttál egy érdekes technikát/ alapanyagot, és szívesen kipróbálnád? Lemaradtál egy korábbi tárgy elkészítéséről, de szeretnéd megalkotni?

Bármire lehetőség van, amivel előre tudjuk mozdítani a kreativitást, igény szerint!  Ha szeretnéd megtanulni a decoupage, stencilezés, mixed media, scrapbook technikák alaplépéseit, akár külön, akár kombinálva - adott a lehetőség! Ha szeretnél kis létszámú csapatban úgy fejlődni, hogy minden lépésnél segítünk, itt a helyed!

Üzletünkben akár egyéni, akár maximum 4-5 fős foglalkozásra lehetőséget biztosítunk.

Nagyobb létszám esetén kihelyezett foglalkozásokra is van mód, várjuk barátok, kollégák, egyéb társaságok jelentkezését.

Érdeklődni, egyeztetni a boltban személyesen, a papelito29kft@gmail.com email címen lehet!