Húsvét, tavasz

Kezdődhet a tavasz, a vele járó napsütés, a madárcsicsergés... előbújhatnak a virágok, éledezhet a természet, és vele együtt mi is, hiszen minden sejtünk a megújulást várja!

Ezt a hangulatot szeretnénk elősegíteni az ebben a kategóriában összegyűjtött tavaszi /húsvéti árukészletünkkel. Ajtó- és asztaldíszek dekorációs kellékei, húsvéti alapanyagok... jó mazsolázást kívánunk!

 

Kreatív hobby bolt: Közeledik a tavasz, alkotásra fel!

Kreatív hobby bolt: Közeledik a tavasz, alkotásra fel!A húsvétra való készülés hasonló, mint a karácsonyi: sütünk-főzünk, alkotunk. Természetesen más anyagokból és más színeket használva, de ilyenkor is nagyon sok szép lakásdíszt lehet készíteni, és nem maradhat el a tojásfestés sem! Kreatív hobby boltunkban rengeteg különféle húsvéti kiegészítő kapható, melyekből készíthet kopogtatót, koszorút, asztali díszt. Ilyenkor jellemzőek a tavaszi színek, tavaszi virágok, mint például a nárcisz, a tulipán és természetesen a tojás, a csibe, kacsa, valamint nyúl motívumok is mind visszaköszönnek kreatív hobby boltunk kínálatában. Érdemes barkaágat komponálni a díszbe, kellemesen feldobja majd a lakást!

Tekintse meg kreatív hobby boltunk húsvéti, tavaszi kínálatát és rendeljen kedvére! Ha kérdése van, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!