+36-1/215-0506 | iroda@papelito.hu | A megnövekedett számú megrendelések miatt, azok teljesítési ideje várhatóan 4-5 munkanap lehet.

+36-1/215-0506 | iroda@papelito.hu | A megnövekedett számú megrendelések miatt, azok teljesítési ideje várhatóan 4-5 munkanap lehet.

Húsvét, tavasz

Túl vagyunk egy hosszú, borongós téli időszakon, és minden sejtünk a megújulást várja.

Kezdődhet a tavasz, a vele járó napsütés, a madárcsicsergés... előbújhatnak a virágok, éledezhet a természet, és vele együtt mi is!

Ezt a hangulatot szeretnénk elősegíteni az ebben a kategóriában összegyűjtött tavaszi /húsvéti árukészletünkkel. Ajtó- és asztaldíszek dekorációs kellékei, húsvéti alapanyagok... jó mazsolázást kívánunk!

Tovább
 

Kreatív hobby bolt: Közeledik a tavasz, alkotásra fel!

Kreatív hobby bolt: Közeledik a tavasz, alkotásra fel!A húsvét az egyik legnagyobb keresztény ünnep, időpontja változó, de legkorábban március 22-re eshet. Idén viszonylag korán, április 1-je lesz húsvét vasárnap. Érdemes már most elkezdeni a készülődést, lakásdíszítést!

A húsvétra való készülés hasonló, mint a karácsonyi: sütünk-főzünk, alkotunk. Természetesen más anyagokból és más színeket használva, de ilyenkor is nagyon sok szép lakásdíszt lehet készíteni, és nem maradhat el a tojásfestés sem! Kreatív hobby boltunkban rengeteg különféle húsvéti kiegészítő kapható, melyekből készíthet kopogtatót, koszorút, asztali díszt. Ilyenkor jellemzőek a tavaszi színek, tavaszi virágok, mint például a nárcisz, a tulipán és természetesen a tojás, a csibe, kacsa, valamint nyúl motívumok is mind visszaköszönnek kreatív hobby boltunk kínálatában. Érdemes barkaágat komponálni a díszbe, kellemesen feldobja majd a lakást!

Tekintse meg kreatív hobby boltunk húsvéti, tavaszi kínálatát és rendeljen kedvére! Ha kérdése van, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Tovább