Akrilfestékek,tollak, kontúrozók

Azt már tudjuk, hogy minden az alapozással kezdődik... na de utána! A Pentart termékcsalád valamennyi akrilfestéke megtalálható nálunk: matt- és fényes, chameleon, sötétben világító, metál változatok, nagyon széles színválasztékban, és kiváló minőségben.

A tollakkal, kontúrozókkal rajzolhatunk, sőt akár 3d mintát is alkothatunk.

A krétafestékek pedig tökéletesek lehetnek akár a nagyobb bútorok átfestésére is.

 

Pentart festékekkel ragyogó és tartós színe lesz a dísztárgyaknak!

Úgy döntött, hogy egyedül vág bele a bútorfelújításba? Saját kezűleg készített ajándékkal szeretné meglepni valamelyik barátját, rokonát? Néhány dísztárgyat tervezett és szeretné velük feldobni az otthonát? Mindegyik projekthez szüksége lesz egy kis festékre is, amivel új színt adhat a kezelt felületnek.

A Pentart festékek között rengeteg színt, árnyalatot és nem utolsó sorban festék fajtát talál. Mindegyiket meg tudja vásárolni egyszerűen és kényelmesen a webshopunkból! A Pentart festékek önmagukban persze nem érnek semmit, ha nem kerül a felületre egy kis alapozó is. Így már nemcsak szép, hanem tartós is lesz az új szín. Pasztell, metál, élénk árnyalatok egyaránt megtalálhatóak a Pentart festékek között. Textilre, fára, falra, vászonra, kőre, üvegre stb. is alkalmasak a Pentart festékek, csak a megfelelő típusra van szüksége. Ragyogó színek, tartós fedés, könnyű használat jellemzi a Pentart hobby festékeit.

Ha kreatív hobbik iránt érdeklődik, akkor a Pentart hobby festékekből mindenképpen vásároljon és nem fog csalódni a végeredményben!