Farsang

Ami egy évindító, vidám farsangi hangulat megteremtéséhez kellhet, itt megtalálható!

 

Készülődés gyerekekkel: minden egy helyen a farsanghoz!

A farsang a február egyik nagy eseménye, különösen a gyerekek számára. Az ehhez szükséges kellékeket kreatív áruházunkból is beszerezheti bárki. Nemcsak családoknak, de óvodáknak, iskoláknak is ajánljuk termékeinket.

A farsang várva-várt esemény minden gyerek életében, amit az iskolai osztály, óvodai csoport is megünnepel. Kreatív áruházunkban minden megvan ahhoz, hogy a farsang idén is nagyszerű hangulatban teljen és semmi se hiányozzon! A dekoráció elkészítéséhez sokféle kreatív hobbi termékkel rendelkezünk, ahogyan a jelmezek, álarcok kivitelezéséhez is. Akár közös foglalkozás keretén belül is el lehet készíteni a gyerekekkel az álarcokat, a dekorációt, a jelmezeket.

Az ehhez szükséges festékek, ragasztók, papír termékek nagy választékban és kedvező árakon megtalálhatóak kreatív áruházunkban. Legyen az idei farsang is emlékezetes, szórakoztató közös program a kis óvodások, iskolások számára, már csak a kellékek hiányoznak hozzá!

Bátran lépjen velünk kapcsolatba, és kérje segítségünket a rendeléshez farsangi termékekből is!

Kreatív áruház: Itt a farsang, készülnek a jelmezek és dekorációk!

Kreatív áruház: Itt a farsang, készülnek a jelmezek és dekorációk!Tűzoltó, bohóc, kalóz, tündér vagy Jedi mester? A farsang nagyszerű szórakozás és fantasztikus lehetőség arra, hogy a kicsik és a nagyok is valaki más bőrébe bújhassanak. A farsangban nemcsak a szerepjáték az izgalmas, de a jelmezek és dekorációk elkészítése is. Milyen legyen a bohóc maszkja? Legyen a királylány ruháján virág? A kalóz jelmezhez mennyi halálfej kell? Milyen stílusú legyen a buli?

Nézzen szét kreatív áruházunkban, és szerezze be a szükséges kellékeket farsangra! Mit talál nálunk? A farsang egyik alapvető hozzávalója a sokféle színes papír, ragasztó és festék, melyekkel egy kis kézügyességgel gyorsan varázsolhat pillangó szárnyakat lepke jelmezhez, glóriát az angyalkának vagy álarcot a rókának. Mindezek mellett csillámporral, és természetesen arcfestékkel is felteheti a koronát egy-egy elkészült jelmezre, amiket szintén megvásárolhat kreatív áruházunkból.

A farsangi esemény az aprólékosan kidolgozott dekorációval válik teljessé, melyhez kiválóak a különféle maszkos gipszkiöntők.

Bátran lépjen kapcsolatba kreatív áruházunk munkatársaival megadott elérhetőségeinken, és rendeljen meg mindent időben, ami a farsangi készülődéshez elengedhetetlen!