Farsang

Ami egy évindító, vidám farsangi hangulat megteremtéséhez kellhet, itt megtalálható!

Tovább
Kedvencekhez
Pentart 3D dekortoll 30ml, 21 színben
Pentart 3D dekortoll 30ml, 21 színben
Pentart 3D dekortoll 30ml, 21 színben
Pentart 3D dekortoll 30ml, 21 színben
790 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
350 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Pentart textilfesték 50 ml, 25 színben
Pentart textilfesték 50 ml, 25 színben
790 Ft
Összehasonlítás
 

Készülődés gyerekekkel: minden egy helyen a farsanghoz!

A farsang a február egyik nagy eseménye, különösen a gyerekek számára. Az ehhez szükséges kellékeket kreatív áruházunkból is beszerezheti bárki. Nemcsak családoknak, de óvodáknak, iskoláknak is ajánljuk termékeinket.

A farsang várva-várt esemény minden gyerek életében, amit az iskolai osztály, óvodai csoport is megünnepel. Kreatív áruházunkban minden megvan ahhoz, hogy a farsang idén is nagyszerű hangulatban teljen és semmi se hiányozzon! A dekoráció elkészítéséhez sokféle kreatív hobbi termékkel rendelkezünk, ahogyan a jelmezek, álarcok kivitelezéséhez is. Akár közös foglalkozás keretén belül is el lehet készíteni a gyerekekkel az álarcokat, a dekorációt, a jelmezeket.

Az ehhez szükséges festékek, ragasztók, papír termékek nagy választékban és kedvező árakon megtalálhatóak kreatív áruházunkban. Legyen az idei farsang is emlékezetes, szórakoztató közös program a kis óvodások, iskolások számára, már csak a kellékek hiányoznak hozzá!

Bátran lépjen velünk kapcsolatba, és kérje segítségünket a rendeléshez farsangi termékekből is!

Kreatív áruház: Itt a farsang, készülnek a jelmezek és dekorációk!

Kreatív áruház: Itt a farsang, készülnek a jelmezek és dekorációk!Tűzoltó, bohóc, kalóz, tündér vagy Jedi mester? A farsang nagyszerű szórakozás és fantasztikus lehetőség arra, hogy a kicsik és a nagyok is valaki más bőrébe bújhassanak. A farsangban nemcsak a szerepjáték az izgalmas, de a jelmezek és dekorációk elkészítése is. Milyen legyen a bohóc maszkja? Legyen a királylány ruháján virág? A kalóz jelmezhez mennyi halálfej kell? Milyen stílusú legyen a buli?

Nézzen szét kreatív áruházunkban, és szerezze be a szükséges kellékeket farsangra! Mit talál nálunk? A farsang egyik alapvető hozzávalója a sokféle színes papír, ragasztó és festék, melyekkel egy kis kézügyességgel gyorsan varázsolhat pillangó szárnyakat lepke jelmezhez, glóriát az angyalkának vagy álarcot a rókának. Mindezek mellett csillámporral, és természetesen arcfestékkel is felteheti a koronát egy-egy elkészült jelmezre, amiket szintén megvásárolhat kreatív áruházunkból.

A farsangi esemény az aprólékosan kidolgozott dekorációval válik teljessé, melyhez kiválóak a különféle maszkos gipszkiöntők.

Bátran lépjen kapcsolatba kreatív áruházunk munkatársaival megadott elérhetőségeinken, és rendeljen meg mindent időben, ami a farsangi készülődéshez elengedhetetlen!

Tovább