Rizspapírok, transzferpapírok

A dekupázs/decoupage technika alapjaként használt szalvéták mellett széles rizspapír választékunk található itt.

Egyre ismertebb és közkedveltebb ez a rostos, a szalvétánál picit vastagabb papír. Sokkal könnyebb vele dolgozni, így kezdőknek is bátran ajánljuk! A mintát körbevágjuk, vagy tépkedjük, majd ragasztólakkal felvisszük a felületre.

Transzferálni pedig akár ezekkel a mintákkal is lehet, a többi speciális kreatív papírral együtt ezt is érdemes felfedezni és kipróbálni!

 

 

 

Rizspapírok a decoupage szerelmeseinek!

A decoupage a kreatív hobbi egyik népszerű ága, amivel bárki egyedi dekorációt alkothat textilen, fa, kerámia vagy kő használati-, illetve dísztárgyakon. A felületek burkolására hagyományos szalvétát használnak, de nagyon népszerű a rizspapír is, hiszen sokféle mintában kapható és a vastagsága is ideális. Nem utolsósorban pedig egyszerűbb és eredményesebb velük a munka, hiszen nem szakadnak el olyan könnyen, mint a szalvéta. Csak a kiválasztott rizspapírt kell a felületre ragasztani, és máris készen van a dekoratív ékszerdoboz, a vidám virágcserép vagy az ajándék párnahuzat.

A rizspapírokból hatalmas választékot talál webshopunkban is, ha szívesen decoupage-ol vagy most szeretné kipróbálni ezt a könnyen megtanulható és látványos eredménnyel járó kreatív hobbit.

A rizspapírokból választhat egyszínűt vagy mintásat, vintage hangulatút, állatosat vagy növényekkel dekorált változatot is. Mindegyik rizspapír kiváló minőségű, amiből csodás használati tárgyak, ajándékok készülnek. Rendeljen online, és dekoráljon minőségi kellékekkel!