Anyák napja

Május első vasárnapja az anyák napja, ami az egyik legszebb családi ünnepnek számít.

A legjobb, ha saját kezünkkel készített ajándékokkal kedveskedünk, hiszen ez a legszemélyesebb, a leginkább szívhez szóló. A kisebb és nagyobb gyerekek ilyenkor egyaránt nagy lelkesedéssel készítenek apró ajándékokat anyukájuknak.

Kiváló ajándék lehet a feliratos és/ vagy fényképes bögre, puzzle. A beküldött fotó alapján egyedi, soha meg nem ismételhető ajándékot adhatunk át!

Az apukák pedig nem csak egy szép virágcsokorral lephetik meg az anyukákat, hanem a gyerekekkel együtt alkothatnak igazán egyedi ajándékokat, amitől biztos, hogy minden édesanya elolvad…

 

Kreatív apukáknak: Készüljön gyermekével az anyák napjára!

Az egyik legszebb családi ünnepnek számít az anyák napja, ezért nem véletlen, hogy a jeles napot lázas készülődés előzi meg, főleg a kicsik részéről. Ilyenkor nemcsak a virágok és bonbonok kerülnek előtérbe, hanem a különböző, kézzel készített ajándékok is, hiszen utóbbiak a legszemélyesebbek és legszívhezszólóbbak. Ha Ön is alkotna valamit gyermekével anyák napjára, az alapanyagot szerezzék be kreatív hobby áruházunkból!

Nálunk bármilyen saját készítésű ajándékhoz megtalálja az alapanyagot, a népszerű szalvétatechnikától kezdve a legújabb, ötletes alkotásokig biztosítjuk a minőségi anyagokat, munkaeszközöket. Kialakítottunk egy külön kategóriát az ilyenkor legnépszerűbb termékekből, melyek között számos kedves kellékből meríthet ihletet az alkotáshoz.

Készüljön együtt gyermekével az anyák napjára, lepjék meg a család gondos anyukáját és nagymamáit! Termékeinket érintő kérdéseivel keressen fel minket bátran!