Blog

A Pentart termékcsalád szerepe az alkotásokban

2020.10.07 15:21
A Pentart termékcsalád szerepe az alkotásokban

Sokan ismerik, és előszeretettel használják a Pentart termékeit. Rengeteg lehetőséget nyújtanak a különböző alapanyagok, a paszták és festékek. Mi pedig Pentart viszonteladóként mindent megteszünk, hogy a jól bevált, évek óta közkedvelt, és a vadonatúj fejlesztéseket is népszerűsítsük. Na de mit is tudnak ezek a termékek?

A márkanév a Pentacolor Kft által kifejlesztett és gyártott kreatív hobby festékeket, pasztákat, és egyéb vegyszereket fedi le. Igen, fontos lehet tudni, hogy hazai termékcsaládról van szó!

Tizenéve kezdődött.... az alapokkal: ragasztók, alapozók, akrilfestékek, befejező lakkok, és a már akkor - és azóta is - népszerű szalvétatechnika /decoupage/ dekupázs ragasztólakkjával. Majd jöttek a napjainkban is alkalmazott, közismert antikolás, repesztés technikáit segítő Pentart termékek: antikoló paszták, repesztőlakkok.... és nem volt megállás!

Az elmúlt évek során hihetetlen fejlődésen ment keresztül a kreatív festékek, paszták és egyéb vegyszerek palettája. Bármilyen díszítendő alapanyagról legyen is szó (pl. fa, üveg, textil, bőr, műanyag), biztos, hogy megtaláljuk hozzá a megfelelő Pentart terméket!

Az sem lehet akadály, ha valamilyen hatást szeretnénk elérni: legyen olyan, mintha.... havas, jeges, mohás lenne, vagy mintha kőből készült volna? Vagy inkább valami csillogásra vágyunk? Esetleg egy bőr, vagy vászon táskát szeretnénk díszíteni? Bármi megoldható.

Lehetetlen felsorolni az összes variációt..... de mi itt a Papelito-nál felkészültünk. Ötletekkel, tanácsadással, az alapanyagok megismertetésével várunk Pentart viszonteladóként mindenkit!